Drăgulin, între aroganţă şi ipocrizie!

Drăgulin, între aroganţă şi ipocrizie!

“Cu o mobilizare totală, putem avea o Românie Fără PSD. Putem face istorie duminica viitoare!” „Turul al doilea este un moment istoric în care putem scăpa de politicienii din PSD şi de pesedism, putem elimina pesedismul din administraţie.”, cam aşa a cuvântat astăzi într-o conferinţă de presă liderul PNL Călăraşi, domnul doctor Daniel Drăgulin.

Că-i place fără să crâcnească nutreţul pentru fraieri livrat de serviciile din spatele lui Iohannis, e treaba lui. Dar dacă tot se pretinde a fi reprezentantul unui partid istoric, democratic care a pus umărul la făurirea României, Drăgulin, fost comunist, fost umanist, fost uneperist, dovedeşte că ocupă degeaba funcţia de preşedinte de filială judeţeană dacă nu cunoaşte nici măcar Statutul partidului. Băi...domnu’ Drăgulin, la art.5.2 din Statutul PNL se scrie negru pe alb că „În activitatea sa, PNL urmăreşte numai obiective politice, promovează valorile şi interesele naţionale” şi, fii foarte atent acum, şi „PLURALISMUL POLITIC şi principiile democraţiei constituţionale.” În plus, ca să nu te mai faci de râs „PNL îşi asumă ca obiectiv principal reprezentarea valorilor fundamentale ale democraţiei pe scena politică românească precum şi DIALOGUL şi COLABORAREA cu TOATE FORŢELE POLITICE DEMOCRATICE”.

PSD nu-i o forţă politică democratică? Serios? Păi dacă nu e un partid democratic, atunci de ce prin septembrie 2014 ai lăsat baltă PNL-ul şi ai tăiat-o la UNPR care la vremea respectivă era în alianţă, inclusiv guvernamentală cu...? Da, mă cu PSD! Iar pe la începutul anului 2016, mai aveai puţin şi erai candidatul PSD pentru Primărie, dar ai cerut maxim la negocieri, deşi n-ai dat atunci nimic la schimb. Nicio certitudine!

Dar revenind la „inepţiile” de mai sus, ne lămureşti şi pe noi cum naiba o să eliminaţi pesedismul din administraţie după 24 noiembrie dacă veţi câştiga alegerile pentru alogenul călător? Parcă-s alegeri prezidenţiale, nu locale ori parlamentare!

Şi să presupunem, băi...domn’ doctor Drăgulin,  că PNL şi Iohannis câştigă pe 24 noiembrie. Ce-o să faceţi pufoşilor cu atâta putere?

Iată ce spunea pe 27 septembrie 2014, idolul tău politic, Klaus Iohannis, chiar cu ocazia lansării candidaturii: "Vrem democratie sau lasam toata puterea in mainile unui singur partid care nu a scapat de metehnele trecutului? Vrem ca presedinte sa fie un om care a dezamagit? Vrem o Romanie a cetatenilor sau a baronilor? Vrem un presedinte puternic sau manevrat din umbra? Vrem sa domneasca legea sau bunul plac? Eu cred in democratie si libertate. Cred in lege si corectitudine, cred in lucrurile bine facute". Cuuuum? Parcă nu e bine ca un partid să deţină toată puterea?

De 7 ani conduci Primăria Călăraşi, funcţie pe care ai dobândit-o în 2012 cu sprijinul PSD şi care-s rezultatele? Eşti mândru de ele? Noi nu, că arată oraşul ca după război. În plus l-ai şi îndatorat pe cel puţin 10-15 ani cu peste 670 de miliarde de lei vechi pentru clientela de partid. Asta-i administraţie? Aşa arată o administraţie PNL eficientă? Că PSD nu te-a încurcat absolut deloc în toţi aceşti ani!

Apropos, acelaşi PSD ţi-a făcut şi ţie cadou un Cod administrativ în care poţi să iei decizii în Consiliul Local şi cu 50%+1, fără să mai dai din colţ în colţ că n-ai la îndemână  2/3 din numărul minim de voturi.

Tot PSD, pe care-l vrei acum scos din administraţie, ţi-a mărit şi leafa la peste 5000 de euro, apropae identică cu a preşedintelui ţării. Şi văd că din 2017 încoace n-ai ales nici măcar o lună în care s-o donezi dacă tot ţi se pare că e peste „puterile” municipiului pe care-l conduci.

Pe plăvanul pe care acum îl venerezi,  în 2014 n-ai mai vrut să-l slujeşti la prezidenţiale. De ce?  Când ai procedat corect? Atunci sau acum?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.