Călăraşi / Liberalii chiar „îi urăsc” pe foştii pedelişti!

Călăraşi / Liberalii chiar „îi urăsc” pe foştii pedelişti!

La Călăraşi, timpul a dovedit că vechii liberalii, prin "vârfurile" lor, Filipescu şi Drăgulin, nu doar că s-au folosit de vechii pedelişti ca să-şi atingă scourile, pardon interesele, dar au ajuns chiar să-i şi „urască”. Adică, nu ştiu cum să mai scape de ei. Şi ca să mă credeţi am să vă dau şi două exemple elocvente.

Primul se referă la Vasile Iliuţă. Bun, în 2016 pentru că a pus osu’ la treabă aducându-şi contribuţia la obţinerea unui număr nesperat de mandate în Consiliul Judeţean, 16, adică suficiente pentru o majoritate simplă pentru noul PNL, rezultat în urma fuziunii dintre vechiul PNL şi fostul PDL dar indezirabil în 2020.

Şi al doilea îl vizează pe Dragoş Coman. Fostul viceprimar care a avut şi el un aport semnificativ la victoria lui Drăgulin, pentru Primărie, în 2016, a fost  pur şi simplu „momit” în 2020, cu o funcţie de ministru secretar de stat într-un minister care i se potriveşte fix ca nuca-n perete doar ca să-i lase cale liberă lui Drăgulin (adică să nu-l mai concureze prin partid ameninţând cu candidatura!) pentru o competiţie pe care doar profitorii de sinecuri din jurul său mai cred că o va şi câştiga.

Amândoi au fost puşi pe linie moartă, primul fiind ca şi exclus din PNL iar cel de-al doilea pare să fie în continuare util doar dacă nu se va „răzvrăti” iar în schimbul „sinecurii” pe care i-a „procurat-o” Filipescu de la Bucureşti, va munci în campanie pentru ca Drăgulin (exact „preferatul” său din partid!) să bifeze şi al 3-lea mandat. Aşa-i la PNL, orice plată, are şi răsplată.

În rest, foştii pedeliştii, traşi de mult pe linie moartă, s-au mulţumit cu „puţinul”, cei mai mulţi dintre ei fiind „salvaţi” de Iliuţă cărora le-a oferit „acoperiş” în CJ. Şi mă gândesc, cu precădere. la Marian Dinulescu şi Emil Muşat. Băieţi „buni” şi ei dar nu de prim – plan!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.