Filipescu: Pandea care vine de fapt din PRO România, face parte din PNL de câteva luni

Filipescu: Pandea care vine de fapt din PRO România, face parte din PNL de câteva luni

Senatorul Răducu Filipescu a dat vineri din casă, “dezvăluind” în cadrul unei conferinţe  de presă că fostul lider PSD, Ciprian Pandea s-a alăturat, de fapt, PNL-ului încă din urmă cu câteva luni după ce negocierile acestuia cu PRO România eşuaseră. “Ciprian Pandea este o foarte bună achiziţie pentru PNL. El a mai cochetat şi cu PRO România pentru că acolo este mentorul lui (n.r. Marian Neacşu, fost secretar general al PSD) dar decizia lui a fost şi asta s-a întâmplat acum câteva luni de a intra în PNL. Joi, pur şi simplu, în Comitetul Judeţean al partidului, l-am anunţat oficial ca membru PNL, cu toate că el are câteva luni în urmă de când face parte din PNL dar a făcut parte mai puţin oficial. Acum am oficializat această chestiune” a spus cu maxima “sinceritate” Filipescu care a mai precizat. “Pandea vine de fapt din PRO România cu care a negociat ce-a negociat el acolo şi ce-a discutat cu cei din PRO România, probabil că nu s-au înţeles şi-a spus: Dom’le, eu mă duc spre PNL. Discuţia mea cu el, voi ştiţi foarte bine, e de când l-au dat afară, efectiv, din partid. Am doua zi am luat legătura cu el şi am tot tatonat şi discutat până când aseară (n.r. joi, 13 februarie), la modul oficial el este membru PNL”

Ciprian Pandea a fost exclus din PSD pe 10 decembrie 2018 după ce şi-a pus semnătura pe scrisoarea anti – Dragnea, fiind înlocuit, interimar, la şefia organizaţiei de Iulian Iacomi. Trei luni mai târziu, mai exact pe 10 martie 2019, Iacomi a devenit preşedinte cu acte-n regulă al PSD Călăraşi şi probabil că din acel moment, Pandea s-a îndreptat „oficial” spre PRO România. În toamna anului trecut, potrivit surselor noastre, Pandea a „muncit” la prezidenţiale pentru PNL, sprijinind partidul pentru câştigarea alegerilor de către Klaus Iohannis.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.