Consilierii PNL, “constrânşi” să nu aprobe proiectul de buget al judeţului iniţiat de Iliuţă?

Consilierii PNL, “constrânşi” să nu aprobe proiectul de buget al judeţului iniţiat de Iliuţă?

Surse politice credibile pretind că cel puţin o parte din consilierii judeţeni PNL vor fi „convinşi” de conducerea partidului să nu voteze joi, în plenul şedinţei de plen Proiectul de buget propriu al Judeţului, iniţiat de preşedintele Vasile Iliuţă, devenit un soi de persona non – grata în PNL.

Prin această „sarcină” internă de partid, Drăgulin şi Filipescu „împuşcă” astfel 2 iepuri. În primul rând încearcă să „blocheze” activitatea lui Iliuţă dacă se poate până în preajma alegerilor prin invalidarea proiectului de buget chit că o serie de instituţii subordonate vor avea de suferit iar investiţiile preconizate a se realiza, în beneficiul călărăşenilor, vor fi pur şi simplu suspendate iar în al doilea rând, cei doi buni conducători aşa cum se autoproclamau prin 2012 îi vor putea lua mai uşor la ţintă pe consilierii care se află în sfera de influenţă a lui Iliuţă şi nu a lor. De altfel a şi fost anunţată marea epurare din Consiliul Judeţean, îndreptată împotriva celor care nu se supun rigorilor imbecile dictate de cei doi menţionaţi mai sus. „De asemenea, s-a stabilit, ca înainte de ședințele de Consiliu Județean să avem o ședință de analize împreună cu toți consilieri județeni PNL. Cei care nu participă sau nu votează așa cum stabilește grupul PNL vor fi considerați susținători ai PSD și pe cale de consecință ar putea să își piardă calitatea de membri PNL. Cărțile sunt puse pe masă. Consiliul Director Județean al partidului a aprobat cu unanimitate de voturi.” a spus-o, clar şi răspicat, vinerea trecută portavocea lui Filipescu, secretarul partidului, Valentin Barbu, vicepreşedinte al CJ Călăraşi şi totodată candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al acestei instituţii, deţinută acum de Vasile Iliuţă. Altfel spus, cine e cu Vasile Iliuţă, e de fapt în afara partidului!

În demersul lor, Drăgulin şi Filipescu mizează şi pe voturile a cel puţin doi trădători din PSD, aflaţi şi ei cu un picior şi jumătate în curtea PNL-ului. Se ştiu ei prea bine!

Ca să-l ţină în şah pe Iliuţă prin invalidarea bugetului, PNL are nevoie de 16 voturi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.