ALDE / L. State: Ce face preşedintele Iohannis nu e un referendum adevărat, ci o diversiune

ALDE / L. State: Ce face preşedintele Iohannis nu e un referendum adevărat, ci o diversiune

Preşedintele Klaus Iohannis participă, astăzi, la mitingul PNL organizat la Iaşi. Evenimentul electoral are loc la două zile după mitingul organizat de PSD în acelaşi loc, notează ziare.com

Seara, începând cu ora 18:00, Iohannis li se va alătura liberalilor, în Piaţa Unirii din Iaşi, acelaşi loc în care joi Liviu Dragnea a ţinut un scurt discurs electoral în faţa social - democraţilor

În agenda preşedintelui se arată că participă "la evenimentul de prezentare a candidaţilor Partidului Naţional Liberal la alegerile europarlamentare".

Joi, la Sibiu, întrebat de jurnalişti dacă va participa la mitingurile elctorale ale PNL, Iohannis a răspuns: "Da, eu voi participa la mitinguri care promovează referendumul”.

“Nu mai e vreo surpriză pentru nimeni că Iohannis ar putea să participe la mitingurile PNL. Motivul pentru care preşedintele Iohannis a convocat acest referendum este tocmai acela de a-i da posibilitatea de a începe campania şi de a se implica în campanie.” consideră vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a mai adăugat “Nu vorbim de un referendum adevărat, ci e o manevră politică prin care Iohannis încearcă să-şi ajute partidul în alegeri. Ce face preşedintele Iohannis nu e un referendum adevărat, ci o diversiune, o încercare de a manipula electoratul în favoarea partidului care îl va susţine la alegeri.”