Senatorii au decis: Sălile de jocuri de noroc, în funcție de numărul de locuitori ai localității

Senatorii au decis: Sălile de jocuri de noroc, în funcție de numărul de locuitori ai localității

Senatul a adoptat, marţi, în unanimitate, o propunere legislativă de modificare a OUG 77/2009, prin care licenţa pentru jocurile de noroc se acordă în funcţie de numărul de locuitori ai localităţii, dovedit prin adeverinţă eliberată de autoritatea administraţiei publice locale, astfel încât să existe cel mult un punct de lucru la 20.000 de locuitori.

O altă prevedere a propunerii legislative - care a fost iniţiată de un grup de parlamentari de la PSD şi adoptată de Senat - stipulează că "spaţiul propus este situat la cel mult 50 m de limita teritorială a oraşului/municipiului ori comunei, inclusiv a municipiului Bucureşti".

Mai multe detalii aici https://www.agerpres.ro/viata-parlamentara/2023/09/05/senat-salile-de-jocuri-de-noroc-in-functie-de-numarul-de-locuitori-ai-localitatii—1164697

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.