Blocada Schengen: Eugen Tomac îndeamnă oamenii de afaceri din Călăraşi să ceară despăgubiri Austriei!

Blocada Schengen: Eugen Tomac îndeamnă oamenii de afaceri din Călăraşi să ceară despăgubiri Austriei!

Deputatul în Parlamentul European, Eugen Tomac, face un apel public către oamenii de afaceri din județul Călăraşi de a solicita despăgubiri pentru pierderile cauzate de refuzul nejustificat al Austriei privind intrarea României în spațiul Schengen.

Eugen Tomac oferă mediului privat această posibilitate datorită unei noi acţiuni depuse la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE). ”Acțiunile pe care le-am depus la Curtea de Justiţie ne permit să invităm persoane juridice din România să se alăture demersului nostru. Orice persoană juridică care consideră că îi este afectată activitatea și îngrădită libertatea de mișcare a bunurilor în spațiul UE se poate alătura ca parte în proces. Companiile din judeţul Călăraşi pot solicita, în cadrul acestui proces, inclusiv despăgubiri, întrucât le este îngrădit accesul pe Piața Unică Europeană printr-un abuz de putere din partea Austriei”, a declarat Eugen Tomac.

Persoanele juridice interesate pot deveni parte din procesul intentat de eurodeputatul PMP trimiţând un mesaj la numărul de telefon 0770.763.876 cu textul “Doresc să mă alătur acțiunii de la CJUE” şi ulterior, în cel mai scurt timp, vor fi contactate pentru stabilirea paşilor următori.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.