Proiectul legii pensiilor speciale, în dezbaterea şi votul plenului Camerei Deputaţilor

Proiectul legii pensiilor speciale, în dezbaterea şi votul plenului Camerei Deputaţilor

Proiectul legii pensiilor speciale urmează să intre, lunea viitoare, în dezbaterea şi votul plenului Camerei Deputaţilor, a decis, miercuri, Biroul permanent.

Conducerea Camerei a stabilit ca proiectul, adoptat de Senat în calitate de prim for sesizat, să fie trimis la comisiile de constituţionalitate, muncă şi buget, care urmează să întocmească raportul până luni la ora 14,00.

Proiectul va intra în plen tot luni, pentru a se da votul final la ora 17,00, potrivit programului stabilit.

Mai multe detalii aici https://www.agerpres.ro/viata-parlamentara/2023/10/11/proiectul-legii-pensiilor-speciale-luni-la-vot-in-plenul-camerei-deputatilor--1184688

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.