Deputatul Daniel Florea s-a înscris în Partidul Republican

Deputatul Daniel Florea s-a înscris în Partidul Republican

Deputatul Daniel Florea, fost parlamentar călărășean PSD, în mandatul 2012-2016, a anunţat luni că va activa ca membru al grupului parlamentar AUR, după ce s-a înscris în Partidul Republican.

"Pe 1 septembrie 2022, de ziua tatălui meu, am demisionat din PSD şi am devenit parlamentar neafiliat. Pe 10 noiembrie 2023, de ziua mamei mele, m-am înscris în Partidul Republican, parte componentă a Alianţei pentru Unirea Românilor. Începând de astăzi, 13 noiembrie, Ziua Bibliei, conform deciziei Sfântului Sinod, voi activa în grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor", a spus Florea, în plenul Camerei Deputaţilor.

Daniel Florea este deputat de Bucureşti, ales pe listele electorale ale PSD. Între anii 2016 - 2020 el a fost primarul Sectorului 5 al Capitalei, tot din partea PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.