PMP / S. Vlădica: Am ascultat oamenii și am gândit proiecte pentru acest județ. Sunt proiecte nu promisiuni deșarte

PMP / S. Vlădica: Am ascultat oamenii și am gândit proiecte pentru acest județ. Sunt proiecte nu promisiuni deșarte

Candidata susţinută de PMP pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Simona Maria Vlădica vorbeşte în interviul de mai jos de şansele sale la alegerile din 27 septembrie precum şi despre echipa de candidaţi propusă de organizaţia judeţeană Călăraşi.

Despre echipa dumneavoastră ce ne puteți spune? Ce candidați propune PMP pentru Consiliul Județean? (Vă rog să îmi spuneți și ocupația acestora).

Echipa mea pentru Consiliul Județean Călărași, propusă și susținută de organizația județeană a PMP Călărași, este formată din oameni serioși și harnici. Oameni cu experiență profesională care doresc să se implice în politică, din nevoia de a produce o schimbare. La fel ca și mine, colegii mei doresc să iasă din starea de pasivitate și să se implice activ în problemele comunității din care fac parte.

Noi, echipa PMP Călărași avem oameni serioși și loiali crezului și doctrinei acestui partid. Iar referindu-mă la votanții PMP, cred că aceștia sunt oameni inteligenți care vor să progresăm și să nu ne mai impotmolim la nesfărșit în aceiași oameni de la PNL și PSD, amestecați acum prin toate migrațiile politice care au avut loc în acest județ în ultima vreme. Votanții PMP sunt oameni serioși, oameni care vor activitate și corectitudine, nu doar vorbe goale. Observ și din comentariile de pe facebook că oamenii s-au săturat de promisiuni, alegătorii vor fapte. Eu nu fac promisiuni, ci vă prezint, prin programul meu politic, proiectele la care m-am gândit eu. În programul meu politic am scris ceea ce cred eu că trebuie făcut pentru acest județ, ce e necesar, ce e bine să fie făcut. Dacă mă veți vota pe 27 septembrie, aceste proiecte pe care le-am gândit și pe care vi le-am prezentat deja pe pagina mea de facebook Simona Maria Vladica, se vor transforma în fapte.

Să nu uităm că PMP e singurul partid care a apărat biserica în nenumarate rânduri. Să nu uităm că PMP este un partid care respectă și promovează valorile creștine, familia creștină. PMP este pentru oameni și alături de oameni și de biserică. Să ne amintim că biserica ne-a ținut împreună, ca nație, în vremurile grele din istoria noastră. E timpul ca și acum să ne reintoarcem la biserică și la valorile creștine promovate de aceasta.

Revenind la candidații PMP, cea mai importantă  caracteristică a întregii mele echipe este seriozitatea și dorința de a face lucruri concrete pentru cetățenii acestui județ. Domnul Marian Popa, aflat pe lista noastră de consilieri județeni,  s-a remarcat printr-o susținută activitate pe teren în întreg județul Călărași. Ne este de un real folos întreaga experiență politică și toată determinarea de care dă dovadă zilnic domnul Niculae Enciu. Mă bucură extraordinara implicare și preocupare pentru dezvoltarea Municipiului Călărași a domnului Liviu Coman, deși este nou în politică. Domnul Liviu Coman dorește să se implice direct pentru schimbarea în bine a orașului Călărași din poziția de Primar. Admir totodată calitățile deosebite de om, profesionist și femeie ale doamnei Anca Smith, nou intrată în politică și dânsa, din aceiasi dorință de a schimba starea de inerție în care se află  orașul Lehliu-Gară. Apreciez seriozitatea, perseverența și fermitatea domnului Dumitru Pană de la Oltenița. Determinarea și implicarea, dorința de a dezvolta proiecte pentru propria comună în care trăiește m-au determinat să o chem alături de mine pe doamna Ghiorghița Ion de la Plătărești. Lista mea de consilieri județeni este întocmită în funcție de performanțele, implicarea, munca, seriozitatea și preocuparea față de oamenii din județ pe care mi-au arătat-o acești colegi. Sunt încântată să am alături de mine oameni care, ca și mine, vor SĂ FACĂ ceva pentru județul Călărași.

Ce șanse vă dați în această cursă electorală?

Mă întrebați ce șanse reale am? Este foarte bună și legitimă întrebarea dvs. O să vă răspund că am șanse reale atâta vreme cât dvs., toți alegătorii din județul Călărași, vă mobilizați și iesiți la vot. Dvs. trebuie să puteți vota mai mult decât pot ei să aducă la vot folosind metodele deja clasice și știute de toată lumea. Sincer, eu cred că PNL și PSD vor lua tot atâtea voturi câte vor putea răsplăti, într-un fel sau altul. Aceste două mari partide s-au făcut destul de râs în acest județ, inclusiv acum când, fără să respecte vreo doctrină politică, ori vreun principiu, politicienii PSD trec la PNL și invers. Nu mai departe de fostul președinte al organizației județene PSD pe care acum îl vedem că e candidatul PNL la o primărie. Adică e pur și simplu amețitor tot ce se întâmplă. Derutant chiar, până și pentru proprii lor alegători. E clar că pe acești migranți politici îi mână în luptă doar orgoliul propriu și dorința de a ocupa, cu orice preț, o funcție de primar sau de președinte de Consiliu Județean. Pe mine însă mă mână în această luptă dură o dorință uriașă de A FACE. Am intrat în politică pentru a ajuta oamenii și o să fac politică atâta vreme cât oamenii au nevoie de mine, de bunele mele intenții și de implicarea mea. Am ascultat oamenii din județ și am gândit proiecte pentru acest județ. Sunt proiecte nu promisiuni deșarte. Sunt proiecte ce trebuie obligatoriu dezvoltate, indiferent cine va conduce acest județ. Îmi doresc cu ardoare să le pot pune eu în practică, căci eu le-am gândit și știu exact ce trebuie făcut. Dar asta vor decide doar alegătorii în ziua votului, pe data de 27 septembrie 2020. Atunci avem puterea absolută. Numai atunci putem trimite acasă toți incompetenții și toți corupții și tot atunci putem schimba conducerile actuale.

Când vrei să fii Președinte de Consiliu Județean ca să slujești oamenii, lucrurile se simplifică teribil. Iar eu îmi doresc tare mult să fiu noul Președinte al Consiliului Județean Călărași, din partea PMP, pentru a ajuta oamenii și pentru a dezvolta acest județ frumos și bogat.

Gândindu-mă la duritatea competiției și la analiza pe care o fac cetățenii - și bine fac că analizează - am rămas surprinsă zilele trecute când un domn pe care îl vedeam pentru prima oară în viața mea a început să-mi recite pasaje din CV-ul meu. M-am bucurat că oamenii au început să analizeze cine sunt eu și să se intereseze cu ce bagaj profesional mă prezint în fața alegătorilor. Căci prin CV-ul meu pot arăta tuturor ce am făcut până acum în cariera mea și ce sunt capabilă să fac la conducerea Consiliului Județean. Doresc să mă prezint în fața alegătorilor din tot județul Călărași în această campanie electorală și să le cer să îmi acorde încrederea lor pentru că știu, vreau și pot să administrez acest județ așa cum trebuie și mult mai bine decât au făcut-o cei de la PSD și PNL în ultimii 30 de ani.

Așadar, cei care doresc să facă o analiză mai amănunțită a CV-ului meu, pentru a-mi cunoaște mai bine activitățile profesionale, spre a vedea ce am făcut până acum, sunt invitați să acceseze www.simonavladica.ro. După ce analizează activitatea mea profesională, îi rog pe alegători să analizeze și activitatea profesională a contracandidaților mei, adică ce au făcut ei în viața lor în afară de politică, plus ce au făcut în politică prin funcțiile pe care le-au avut deja, iar apoi să decidă cine este profesionistul care poate administra cu bună credință și profesionalism acest județ.

Revenind la competiție, cred că va fi una extrem de dură și pentru că nu toți jucătorii (candidații) joacă cinstit. Aici mă refer la zvonurile pe care le aud din ce în ce mai des prin județ cum că cele două mari partide (PSD și PNL) distribuie deja bani pentru susținerea candidaților lor, că se distribuie baloți de paie, porumb, că se fac deja numiri în funcții, că se vând posturile de conducere de la instituțiile publice ca și cum ar fi un bun personal. Toate acestea se fac pentru a obține un număr rezonabil de voturi cei de la PSD și PNL. Aud multe zilnic în campanie, printre oameni. Este inadmisibil să stăm cu mâinile în sân și să acceptăm cum PNL împarte deja posturile din administrația publică ca și cum ar fi aduse de acasă, din ograda proprie.

Eu sper și cred că oamenii se vor mobiliza exemplar și vor ieși la vot la aceste alegeri pentru a le arăta celor care își câștigă puterea cumpărându-o că nu pot ei plăti, câți călărășeni pot vota fix cu cine doresc dânșii.

Tot ce îmi doresc este ca voturile călărășenilor să fie reprezentative pentru voința lor liber exprimată, nu cumpărată.

Haideți la vot! Să nu-i mai lăsăm pe corupți să ne hotărască soarta!

De ce ar trebui să vă voteze cetățenii?

Pentru că aș fi cel mai bun Președinte de Consiliu Județean pe care îl poate avea județul Călărași.

Dorinţa de a face, organizare, seriozitate, muncă şi corectitudine. Toate acestea cinci sunt absolut necesare pentru ca acest judeţ binecuvântat de Dumnezeu cu atâtea (Dunăre, peşte, pământ, oameni frumoşi şi harnici) să prospere. Altfel vom bate pasul pe loc în continuare.

Vă invit să-mi analizaţi proiectele pe care mi-am propus să le dezvolt în acest judeţ, să-mi citiți programul politic cu care am venit în faţa dvs.

Sunt singurul candidat la Președenția Consiliului Județean Călărași care are un program politic scris! Astfel, toate proiectele pe care le-am gândit și prezentat în programul meu politic sunt extrem de importante pentru oameni și pentru dezvoltarea acestui județ. Am scris aceste proiecte ce trebuie făcute în acest județ tocmai pentru a putea da socoteală, oricând, oricărui cetățean al județului, cu privire la stadiul de dezvoltare și implementare al oricărui proiect trecut de mine în programul meu politic. Echipa mea, echipa PMP vine în fața alegătorilor cu programe politice scrise, gândite. Restul contracandidaților ne spun doar vorbe. Ori vorba zboară, dar scrisul rămâne! Așadar, eu vin în fața dvs. cu proiecte concrete, scrise pe hârtie, scrise pe pagina mea politică de facebook - Simona Maria Vladica!

Pentru că la Consiliul Județean trebuie un conducător bine organizat, am gândit și scris aceste proiecte pe capitole: locuri de muncă, proiecte sociale, dezvoltare prin bani europeni, sănătate, educație, sport, agricultură, drumuri județene, transport, administrație publică și turism.

Vă invit să citiți în întregime programul meu politic, accesând link-ul de mai jos:

http://www.simonamariavladica.ro/program-politic-simona-vladica-candidat-pmp

Să vorbim și despre omul din spatele politicianului. Cine este Simona Vlădica? Vorbiți-ne despre carieră, viața de familie, experiența în politică.

De profesie sunt doctor în psihologie și mediator. Îmi place mult să relaționez cu oamenii, să le aflu problemele și mai ales să le fiu aproape când au nevoie!  Fac asta de când eram mică. Îmi aduc aminte că atunci când eram în școala primară mergeam zilnic pe jos cam 3 km dus, 3 km întors ca să ajut un băiețel, coleg de-al meu, să își facă temele. Senzația pe care o aveam de fiecare dată era una de mulțumire și de bucurie că pot să ajut! Am continuat să fac asta toată viața, să îi ajut pe cei care direct sau indirect mi-au cerut ajutorul. Sunt  și mediator autorizat. Vă pot spune că prin natura acestei profesii sunt un om al soluțiilor, îmi place să împac oamenii. După ce mi-am luat autorizația pentru a putea practica medirea am aflat că și tatăl meu a fost mediator cândva, deci l-am moștenit oarecum. Am avut o mare bucurie să știu că pot face și eu o parte din activitățile profesionale pe care le-a făcut tatăl meu când era tânăr. Așadar, tatăl meu a făcut parte din Comisia de împăciuire care funcționa cândva în fiecare primărie. E o senzație de neegalat atunci când ajuți doi oameni să se împace, să își rezolve un conflict și când reușești să închizi astfel chiar și un  dosar, un proces ce se desfășoară în instanța de judecată. E minunat să ajuți oamenii!

Am născut și crescut 4 copii și știu ce înseamnă grijile, nopțile nedormite, frământările, situațiile dificile, așa că înțeleg mai bine ca oricine problemele tuturor mamelor din acest județ. Știu și cunosc situațiile cu care se confruntă multe dintre familiile din Călărași. Sunt fericită să am susținerea totală a familiei mele, a copiilor mei de la care învăț zilnic câte ceva, inclusiv politică. Unul dintre băieții mei este cel mai de seamă sfătuitor al meu, dar și cel mai mare critic, iar de la el învăț multe și mă gândesc mult la problemele cu care se confruntă copiii noștri în aceste vremuri și la cum pot să-i ajut. Împreună cu familia mea gândim și găsim noi și noi proiecte pentru oameni.

În prezent, sunt și dascăl, mai exact Lector Universitar. Din această poziție predau studenților de la Universitate, la Facultatea de Psihologie, unde desfășoar activități educaționale cu studenții. Implicată în permanență în activitatea didactică, am inițiat și dezvoltat un proiect didactic unic în lume și anume prima televiziune online dedicată educației medicale folosind mijloace moderne de instruire – materiale didactice video, e-learning: www.exploremedicinetv.com.

Prima televiziune online dedicată exclusiv sănătăţii – SănătateaTv – televiziunea oamenilor sănătoşi – www.sanatateatv.ro - a fost fondată și coordonată de mine, începând cu anul 2007.

Pentru că formarea mea inițială implică și specializarea de învăţătoare-educatoare pe care am dobândit-o la absolvirea Colegiului Pedagogic “Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca, am rămas preocupată în permanență de binele copiilor acestei țări și ai acestui județ.

Totodată coordonez și activitatea unui ONG, așadar, în calitate de Președinte al Asociației Arta Proiectelor Inovatoare în Sănătate, Educație și Turism (A.P.I.S.E.T.), am derulat foarte multe acțiuni umanitare atât pentru pacienți, cât și pentru bătrâni, dar și pentru copiii din Călărași, București și din orașele limitrofe. De-a lungul anilor am rezolvat cazuri sociale prin campanii de strângere de fonduri. Îmi place să ajut oamenii, iar asta m-a determinat să pun bazele acestui ONG pentru a-i putea ajuta pe toți cei care au nevoie!

Am decis să se mă implic și în politică pentru că am convingerea că îi pot ajuta pe copiii acestei țări să trăiască, să crească sănătoși și să fie educați frumos, la noi în țară, nu pe meleaguri străine.

Sunt un purtător de cuvânt al tuturor părinților din România și o femeie cu perspectivă și proiecte europene concrete care vin în sprijinul familiilor și tinerilor ce trebuie să se implice cât mai activ atât în administrația publică, cât și în politică, în mediul antreprenorial, dar și în societatea civilă.

Așadar, vin în fața dumneavoastră cu întreaga mea experiență profesională de până acum pe care doresc să o pun la dispoziția Consiliului Județean pentru a face tot ce nu s-a făcut până acum, dar și incă multe altele ce trebuie făcute.

“Eu, Simona-Maria Vlădica, candidez pentru a fi noul Președinte al  Consiliului Județean Călărași din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). Îmi doresc să reușim împreună! Îmi doresc să lucrez cu profesioniști, toți în echipă. Acest județ merită cu siguranță mult mai mult decât au oferit până în prezent PSD și PNL, în ultimii 30 de ani.Consider ca eu sunt  cea mai potrivită persoană pentru a administra județul Călărași după aceste alegeri din 27 septembrie 2020, ca Președinte al Consiliului Județean Călărași! Voi fi cel mai bun Presedinte de Consiliu Judetean!

Vă invit să ne mobilizăm, să ieșim la vot și să votăm pentru progresul acestui județ prin implicarea directă a echipei de consilieri județeni a PMP.

Votați mărul! Votați echipa PMP!

Votați Simona-Maria Vlădica, noul Președinte al Consiliului Județean Călărași!”

Comandat: Partidul Mişcarea Populară – Filiala Judeţeană Călăraşi

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 21200020