Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/arena/public_html/plugins/content/mostpopular/mostpopular.php on line 58

Rata şomajului în rândul tinerilor rămâne la un nivel ridicat

Rata şomajului în rândul tinerilor rămâne la un nivel ridicat

Rata şomajului în formă ajustată sezonier a fost de 5,4% în luna septembrie 2023, similară cu cea înregistrată în august, însă rata şomajului în rândul tinerilor rămâne la un nivel ridicat, de 22,3%, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Naţional de Statistică.

Numărul şomerilor (în vârstă de 15-74 ani) estimat pentru luna septembrie a anului 2023 a fost de 444.400 persoane, în scădere faţă de luna precedentă (446.600 persoane), dar şi faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent (448.200 persoane).

Mai multe detalii aici https://www.agerpres.ro/economic-intern/2023/11/03/rata-somajului-in-randul-tinerilor-ramane-la-un-nivel-ridicat-22-3-in-septembrie--1197552

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.