248 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

248 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 248 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Polonia - 120 locuri de muncă pentru: montator construcţii; reprezentant vânzări; director vânzări; şoferi de autobuz;

Belgia - 36 locuri de muncă pentru: muncitor necalificaţi în agricultură; tehnician dentar;

Letonia - 30 locuri de muncă pentru: sudor;

Germania - 24 locuri de muncă pentru: tehnician în mecatronică auto (carosier auto); muncitor în producţie; tehnician service; mecatronist; lucrători în producţie - procesare produse din carne;

Italia - 15 locuri de muncă pentru: asistent medical;

Norvegia - 12 locuri de muncă pentru: mecanic auto; tinichigiu auto; vopsitor auto;

Olanda - 6 locuri de muncă pentru: electrcian; instalator; medic veterinar de urgenţă; căpitan secund; căpitan navă; inginer mecanic;

Austria - 5 locuri de muncă pentru: tehnician producţie.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.