Muzeul Dunării de Jos | Atelierele lui Mărțișor: 26 – 29 februarie

Muzeul Dunării de Jos | Atelierele lui Mărțișor: 26 – 29 februarie

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează în perioada 26 - 29 februarie 2024, în cadrul proiectului ”Atelierele Muzeului”, Atelierele lui Mărțișor.

În acest an, aceste ateliere se vor desfășura atât la Secția de Etnografie și Artă populară (bloc Arcadia), cât și la Secția Arheologie (demisolul Consiliului Județean Călărași).

Persoanele interesate să participe la atelierul de la Secția Etnografie sunt așteptate să se înscrie, de luni până vineri, la numărul de telefon 0242311690.

Perioada de desfășurare: 09-12. Taxa de participare: 2 lei/persoană.

Pentru atelierul de la Secția Arheologie, înscrierile se fac, de luni până vineri, la numărul de telefon 0729960279.

Perioada de desfășurare: 09-12. Taxa de participare: 2 lei/persoană.

Atelierele se adresează persoanelor cu vârste mai mari de 6 ani!!!

Vă așteptăm cu drag!

Muzeograf,

Dr. Andreea Parnic

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.