CJCC | Invitație la film: Chiar super – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Chiar super – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Chiar super – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

16.02.2024, ora: 12.30

17 - 18.02.2024, orele: 10.00 și 12.30;

19 - 22.02.2024, ora: 12.30

Chiar super 2D (variantă dublată)

Regia: Rasmus A. Sivertsen, Jean-Luc Julien

Cu: Todd Bishop Monrad Vistven, Hennika Huuse, Johannes Kjærnes Panchenko, Yuriy Romanov

Gen film: Animaţie, Familie

Durata: 76 minute

Clasificare: AG

Premiera în România: 12.01.2024

Hedvig are 11 ani, este pasionată de gaming și trece prin schimbări spectaculoase când este nevoită să-și înlocuiască tatăl în rolul de supererou al orașului mult mai devreme decât se aștepta. Cea care o va ajuta pe Hedvig să facă față situației și să găsească o soluție care să-i dea încredere în forțele sale este bunica fetei. Împreună, cele două vor face o echipă care va duce mai departe moștenirea familiei.

https://www.youtube.com/watch?v=Mt2YAyFg9B8

chiarsuperfilm

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.