CJCC | Invitație la film: Sărmane creaturi - 2D

CJCC | Invitație la film: Sărmane creaturi - 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Sărmane creaturi - 2D, după cum urmează:

09 - 11.02.2024, ora: 20.00

13 - 15.02.2024, ora: 20.00

Luni, filmul nu va rula.

Sărmane creaturi - 2D

Regia: Yorgos Lanthimos

Cu: Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Emma Stone

Gen film: Romantic, SF, Dragoste

Durata: 141 minute.

Clasificare: IM 18

Premiera în România: 09.02.2024

De la regizorul Yorgos Lanthimos vine povestea incredibilă despre evoluția fantastică a Bellei Baxter, o tânără readusă la viață de genialul și neortodox om de știință Dr. Godwin Baxter. Sub protecția acestuia, Bella “crește” și devine o tânără uimitoare, mereu dornică să învețe. Eliberată de prejudecățile vremurilor ei, Bella devine hotărâtă în scopul ei de a susține egalitatea și libertatea.

https://www.youtube.com/watch?v=D-b7w3MbpX4

sarmanecreaturifilm

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.