Invitație la teatru | "O oră de liniște" – joi, 30 martie, ora 19.00

Invitație la teatru | "O oră de liniște" – joi, 30 martie, ora 19.00

Iubitorii de teatru sunt invitați joi, 30 martie, începând cu ora 19.00, în Sala Barbu Știrbei din Călărași, să savureze spectacolul "O oră de liniște".

"O oră de liniște" este povestea lui Michel, scenograf de film reputat care descoperă într-o piață de vechituri din Paris legendarul album al lui Neil Youart, "Me, myself and I, pe care îl căuta de ani de zile. În timp ce vrea să asculte în liniște în sufrageria lui prețiosul album, lumea întreagă pare să se împotrivească micii lui bucurii: soția alege tocmai acest moment pentru a-i face o mărturisire șocantă, fiul său sosește pe neașteptate, prietenul lui cel mai bun îi bate la ușă cu o veste proastă, vecinul îl deranjează, instalatorul îi inundă apartamentul amanta lui decide să-i dezvăluie totul soției sale, în timp ce mama lui îl tot sună pe mobil... Manipulator, mincinos și fundamental egocentric, Michel este gata să facă orice pentru a avea pace și, în sfârșit, să se bucure de o mică oră de liniște.

Regia este semnată de Răzvan Săvescu

În distributie: Cristi Iacob, Monica Davidescu, Andrei Mateiu, Irina Antonie, Sergiu Costache, Dani Ionescu, Răzvan Săvescu

Preț bilet: 100 lei

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și de pe https://www.ticketstore.ro/

Tel : 0784 202 738

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.