CJCC | Invitaţie la film: Aventurile inspectorului Sun – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitaţie la film: Aventurile inspectorului Sun – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Aventurile inspectorului Sun – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

31.03.2023, ora: 12.30

01– 02.04.2023, orele: 10.00 și 12.30

Aventurile inspectorului Sun 2D (variantă dublată)

Regia: Julio Soto

Cu: Ronny ChiengCatherina MartínezJesús BarredaAndrea VillaverdeTxema Moscoso

Gen film: Animaţie, Familie, Mister

Durata: 88 minute

Rating: AG

Premiera în România: 24.02.2023

Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie către San Francisco. Însă vacanța lui se termină brusc când milionarul Dr. Acșiață este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.

https://www.youtube.com/watch?v=1K3SkyK9EbU

inspectorsunfilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.