MDJ | Invitație la Atelierul de modelaj lut

MDJ | Invitație la Atelierul de modelaj lut

Muzeul Dunării de Jos Călăraşi, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită să participați la Atelierul de modelaj lut.

Participanții vor avea prilejul să cunoască un meșteșug ce se pierde în negura timpului – olăritul dar și să confecționeze cu mâna un obiect pe care și-l vor însuși la finalul atelierului.

Activitatea se va desfășura la Secția Arheologie (Demisolul Consiliului Județean Călărași), în perioada 27- 31 martie și 3-4 aprilie, în intervalul orar 9.00-12.00.

Programările se fac la numărul de telefon 0729960279, Persoana de contact: Nedelcu Sorina. Preț participare: 2 lei/persoană.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.