”FLORES CAMPI” a obţinut cinci premii la Festivalul Internaţional „Hermannstadt Fest”

”FLORES CAMPI” a obţinut cinci premii la Festivalul Internaţional „Hermannstadt Fest”

A X-a ediţie a Festivalului Internaţional "Hermannstadt Fest", care s-a desfăşurat în perioada 16-19 iunie la Sibiu, în Habermann Markt, şi-a desemnat şi premiat câştigătorii duminică, 19 iunie.

La manifestarea culturală anuală care deja a devenit o tradiţie a municipiului Sibiu au participat peste 100 de tineri din ţară şi din străinătate, scopul festivalului fiind promovarea calităţilor vocale, artistice şi creativ-muzicale ale tuturor tinerilor artişti care au urcat pe scenă.

Centrul Județean de Cultură și Creație Călăraşi a fost reprezentat de copii ai Grupului ”Flores Campi” coordonați de Alexandrina Borandă.

Tinerele artiste, Miruna Lică și Veronica Neagu, au reușit și de data aceasta să aducă pentru Călărași cinci premii la Festivalul „Hermannstadt Fest” de la Sibiu.

Miruna Lică, în vârstă de 13 ani, a obținut la Secțiunea ”Muzică de divertisment” și Sectiunea ”Adrian Ordean” – Mențiune iar la Secțiunea ”Portret de compozitor-Codrut Croitoru” - Premiul III.

Veronica Neagu, în vârstă de 12 ani, a obținut la Sectiunea ”Muzica de divertisment” – Mentiune iar la Sectiunea ” Portret de compozitor- Codrut Croitoru” - Premiul II.

În acest an, festivalul a cuprins trei secţiuni: muzică tradiţională, muzică de divertisment şi muzică folk (dedicată artistului Valeriu Sterian), dar şi secţiuni speciale - "Dialog între generaţii" (cu subsecţiunile "Portret compozitor Adrian Ordean" şi "Portret compozitor Codruţ Croitoru"), "Remember" (dedicată compozitorului Şerban Georgescu şi artistei Mădălina Manole) - "Cântec pentru Dumnezeu".

Felicitări și mult succes la viitoarele concursuri!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.