CJCC | Invitație la film: Complotul bonelor - 2D

CJCC | Invitație la film: Complotul bonelor - 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Complotul bonelor - 2D, după cum urmează:

09 - 11.02.2024, ora: 17.00

13 - 15.02.2024, ora: 17.00

Luni, filmul nu va rula.

Complotul bonelor - 2D

Regia: Iura Luncașu

Cu: Anamaria Prodan, Cristian Iacob

Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durata: 104 minute

Clasificare: AP12

Premiera în România: 09.02.2024

Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

https://www.youtube.com/watch?v=qoooJplDlJs

complotulbonelorfilm

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.