CJCC | Invitație la film: Prietenul meu delfinul – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Prietenul meu delfinul – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Prietenul meu delfinul – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

29.03.2024, ora: 12.30

30 - 31.03.2024, orele: 10.00 și 12.30

Prietenul meu delfinul 2D (variantă dublată)

Regia: Mohammad Kheirandish

Cu: Galip Erdal, Zeynep Kankonde, Özge Yagiz, Selen Ozturk

Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Aventuri, Fantastic

Durata: 1h 30 minute

Clasificare: AG

Premiera în România: 01.03.2024

Delfinul Snowball salvează un băiețel din valuri. De atunci, ei cresc fără griji împreună, încântând viața marină cu trucurile lor amuzante. Dar, într-o zi, pacea micii lor lumi vesele este distrusă de o caracatiță malefică.

https://www.youtube.com/watch?v=hsDAcFzJDS0

prietenulmeudelfinul

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.