CJCC | Invitație la film: Băieții buni ajung în rai – 2D

CJCC | Invitație la film: Băieții buni ajung în rai – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Băieții buni ajung în rai – 2D, după cum urmează:

29 - 31.03.2024, ora: 17.00

02 - 04.04.2024, ora: 17.00

Luni filmul nu va rula.

Băieții buni ajung în rai 2D

Regia: Radu Potcoavă

Cu: Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan

Gen film: Comedie, Dramă, Romantic, Fantastic

Durata: 1h 26 minute

Clasificare: N15

Premiera în România: 22.03.2024

Dan, 41 de ani, moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?

https://www.youtube.com/watch?v=zyzYD9xYdks

baietiibuniajunginraifilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.