CJCC | Invitație la film: Imaculata – 2D

CJCC | Invitație la film: Imaculata – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Imaculata – 2D, după cum urmează:

22 - 24.03.2024, ora: 20.00

26 - 28.03.2024, ora: 20.00

Luni filmul nu va rula

Imaculata 2D

Regia: Michael Mohan

Cu: Sydney Sweeney

Gen film: Horror

Durata: 1h 29 minute

Clasificare: N15

Premiera în România: 22.03.2024

Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.

https://www.youtube.com/watch?v=ElOGFBqB3fY

imaculatafilm

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.