CJCC | Invitație la film: Madame Web – 2D

CJCC | Invitație la film: Madame Web – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Madame Web – 2D, după cum urmează:

16 - 18.02.2024, ora: 17.00

20 - 22.02.2024, ora: 17.00

Luni, filmul nu va rula.

Madame Web 2D

Regia: S.J. Clarksonmadamewebfilm

Cu: Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott, Dakota Johnson, Isabela Merced

Gen film: Acțiune, Aventuri, SF

Durata: 116 minute

Clasificare: N15

Premiera în România: 16.02.2024

Cassandra Web, un paramedic din Manhattan, are puterea clarviziunii. Forțată să se confrunte cu adevăruri dureroase din propriul trecut, ea leagă o prietenie cu trei tinere cu un viitor strălucit în față... Trebuie, însă, să supraviețuiască prezentului.

https://www.youtube.com/watch?v=5LqFIt1vtMs

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.