CJCC | Invitație la film: Camera roșie – 2D

CJCC | Invitație la film: Camera roșie – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Camera roșie – 2D, după cum urmează:

22 - 24.03.2024, ora: 17.00

26 - 28.03.2024, ora: 17.00

Luni filmul nu va rula.

Camera roșie 2D

Regia: Pascal Plante

Cu: Juliette Gariépy, Laurie Fortin-Babin, Elisabeth Locas, Maxwell McCabe-Lokos

Gen film: Thriller

Durata: 1h 58 minute

Clasificare: N 15

Premiera în România: 15.03.2024

Cazul foarte mediatizat al criminalului în serie Ludovic Chevalier tocmai a ajuns la proces, iar Kelly-Anne este obsedată. Când realitatea se confundă cu fanteziile ei morbide, ea pornește pe o cale întunecată pentru a găsi ultima piesă din puzzle: înregistrarea video lipsă a unei fete de 13 ani ucise, cu care Kelly-Anne seamănă îngrijorător de mult

https://www.youtube.com/watch?v=L9XeExS-G2I

camerarosiefiolm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.