CJCC | Invitație la film: Fantomele trecutului – 2D

CJCC | Invitație la film: Fantomele trecutului – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Fantomele trecutului - 2D, după cum urmează:

29 - 31.03.2024, ora: 20.00

02 - 04.04.2024, ora: 20.00

Luni filmul nu va rula.

Fantomele trecutului - 2D

Regia: Adam Cooper

Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan

Gen film: Crimă, Mister, Thriller

Durata: 1h 50 minute

Clasificare: N 15

Premiera în România: 22.03.2024

După ce se supune unui tratament de ultimă generație pentru Alzheimer, Roy Freeman, fost detectiv, reexaminează un caz nerezolvat, vechi de zece ani, care implică uciderea brutală a unui profesor de colegiu. Freeman începe curând să aibă senzația stranie că ar cerceta cazul pentru prima dată.

https://www.youtube.com/watch?v=wxVrNYuQLTk

fantomeletrecutuluifilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.