CJCC | Din 2 februarie, se redeschide Cinematograful Călărași!

CJCC | Din 2 februarie, se redeschide Cinematograful Călărași!

Conducerea Centrului Județean de Creație și Cultură Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, a anunțat azi pe pagina oficială de Facebook a instituției că din 2 februarie se redeschide Cinematograful Călărași. Iubitorii filmului vor putea vedea pelicula “După ce ne-am certat”– 2D, https://youtu.be/J5ZrD_PB0nY, programată în perioada 2-6 februarie, de la orele 17.00, respectiv 20.30 de minute.

“După ce ne-am certat”– 2D

Regia: Roger Kumble

Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Dylan Sprouse, Charlie Weber

Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste

Durata: 105 minute

Rating: AP12

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor (Dylan Sprouse), care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie. Trevor e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, până la urmă, iubirea vieții ei. Chiar și cu toate neînțelegerile și greutățile lor, Tessa nu poate nega atracția pe care o resimte față de Hardin. Și-ar dori să poată scăpa de obsesia lui, dar... nu este chiar atât de ușor.

Redeschiderea Cinematografului se va face cu respectarea HG nr. 3/2021 coroborată cu Ordinul 3205/1707/2020 și ordinul 3146/1544/2020.

Purtarea maștii este obligatorie în incinta Cinematografului, iar sala se va ocupa la o capacitate de maxim 50% când rata de incidență Covid-19 pe municipiu este sub 1,5 la mia de locuitori, și pâna la 30% când rata de incidență Covid-19 pe municipiu este între 1,5 și 3 la mia de locuitori.

Vă așteptăm la film!

filmdupaceneamcertat