Activități de vară la BJCL

Activități de vară la BJCL

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași a încheiat încă o serie de activități cultural-educative și recreative pentru copii și adolescenți, în cadrul proiectului BIBLIOVACANȚA, aflat la cea de-a V-a ediție, proiect susținut de Consiliul Județean Călărași. Alte grupe de copii și-au petrecut o săptămână din vacanță printre cărți, cu activități interesante la bibliotecă.

La grupa de adolescenți (14-18 ani), am deschis săptămâna cu un Club de lectură, cunoaștere și socializare. Marți: Alături de Dan Prică, specialist CPECA, am învățat că prevenția este cel mai bun instrument pentru păstrarea sănătății. Ziua de miercuri a fost despre empatie și rolul său în combaterea bullying-ului, mulțumim Mădălinei Anghel, CJRAE.

Joi, am avut parte de hand-made și creativitate - am cusut semne de carte și am țesut brâie tradiționale, cu d-na prof. Teia Radu, artizan popular, punând în valoare creativitatea proprie și tradițiile păstrate din străbuni. Vineri, zi de film: Gazda, ecranizare după romanul omonim al lui Stephenie Meyer.

Juniorii au petrecut o săptămână animată în lumea poveștilor cu lecturi și jocuri, în ziua de luni. Marți, ne-am exersat creativitatea și îndemânarea cu ”peștișorul înfometat”.

Miercuri, ne-am jucat ” Peștișorul curcubeu” și alte jocuri de cunoaștere cu Alina Constantin, CJRAE. Joi: Origami, avioane, joacă și bună dispoziție cu Valentina Mereuță, de la Palatul Copiilor. Săptămâna s-a încheiat la Clubul de film: În căutarea lui Dory.

Programele de vacanță vor continua la bibliotecă, cu alte grupe de copii pe care îi așteptăm cu drag! Vă dorim o vacanță de poveste!

b2

b3

b4

b5

b6

b7

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.