Primăria Grădiştea | Acţiune de vaccinare împotriva COVID-19, pe 8 iunie, în incinta Liceului Tehnologic Constantin George Călinescu

Primăria Grădiştea | Acţiune de vaccinare împotriva COVID-19, pe 8 iunie, în incinta Liceului Tehnologic Constantin George Călinescu

Primarul Vasile Matei a anunţat că în data de 8 iunie 2021, ora 09.00, în comuna Grădiştea, satul Grădiştea, în incinta Liceului Tehnologic Constantin George Călinescu se va desfăşura o acţiune de vaccinare împotriva COVID-19, prin administrarea primei doze de vaccin PFIZER iar administrarea rapelului va fi pe data de 29 iunie 2021.

Vaccinarea împotriva COVID-19 este importantă pentru a reduce riscul de îmbolnăvire şi de a dezvolta o formă severă de boală.

Vaccinarea este un instrument important pentru a opri răspândirea pandemiei, pentru a ne desfăşura, în condiţii optime, toate activităţile şi pentru protejarea atât a membrilor familiilor cât şi a celor cu care intrăm în contact.

Vă aşteptăm cu speranţa că se vor prezenta cât mai mulţi locuitori ai comunei la punctul de vaccinare.

Pentru cei care nu se pot deplasa, Primăria comunei Grădiştea va asigura transportul cu rugămintea de a ne anunţa la unul dintre numerele de telefon:

- 0242336017 – Sediu Primărie

- 0723531086 – Primar

- 0729266368 - Viceprimar

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.