Stadionul Navrom, solicitat de CJ Călăraşi pentru desfășurarea evenimentelor culturale

Stadionul Navrom, solicitat de CJ Călăraşi pentru desfășurarea evenimentelor culturale

Stadionul Navrom din municipiul Călăraşi ar putea intra în administrarea Consiliului Judeţean Călăraşi după ce Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi şi-a manifestat interesul de a organiza, în aer liber, în această locaţie, aflată în acest moment în domeniul public al Municipiului Călăraşi şi administrarea Consiliului Local Călăraşi, evenimentele culturale planificate în acest an. Solicitarea CJ Călăraşi survine ca urmare a lucrărilor de modernizare ce se efectuează pe platoul din faţa Sălii Barbu Ştirbei în cadrul Proiectului Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călăraşi prin crearea unui spaţiu urban pietonal multifuncţional în zona centrală a municipiului, derulat de Primăria Călăraşi.

Imobilul, situat în str. Dobrogei, nr. 2, are o suprafață de teren măsurată de 3306 mp, din care suprafață construită totală la sol de 825 mp. În această locaţie şi-a desfăşurat activitatea până acum 2 ani AJF Călăraşi.

Hotărârea privind solicitarea de transmitere a imobilului situat în Municipiul Călărași, str. Dobrogei, nr. 2, Județul Călărași, din domeniul public al Municipiului Călărași şi administrarea Consiliului Local al Municipiului Călărașiîn domeniul public al Judeţului Călăraşi şi în administrarea Consiliului Judeţean Călăraşi va fi supusă aprobării consilierilor judeţeni în şedinţa ordinară din 22 februarie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.