CJ Călărași | I. Samoilă: Împărțim valori și ambiții comune, în scopul dezvoltării comunităților pe care le reprezentăm

CJ Călărași | I. Samoilă: Împărțim valori și ambiții comune, în scopul dezvoltării comunităților pe care le reprezentăm

În Polonia, la Lublin, s-a desfășurat în perioada 16-17 mai, Congresul la care au participat regiunile din zona celor Trei Mări.

Consiliul Județean Călărași a fost reprezentat de vicepreședintele Ion Samoilă și managerul public, Marius Fulga.

Inițiat de președintele Republicii Polone, Andrzej Duda, evenimentul de la Lublin a adus laolaltă reprezentanți ai administrațiilor publice locale și centrale, dar și din sectorul științific și mediul de afaceri, din cele 12 state membre ale Inițiativei celor Trei Mări, precum și reprezentanți ai partenerilor strategici (Uniunea Europeană, Statele Unite și Germania) și ai partenerilor regionali din Europa Centrală și de Est.

"Au fost prezentate direcțiile de dezvoltare a rețelelor de transport pe direcția nord - sud, provocările economice și energetice, precum și premisele securității regionale în contextul războiului din Ucraina. Astăzi am semnat pentru extinderea Regiunii prin aderarea noilor membri din Ucraina dar și din România. Cu toții înțelegem necesitatea dezvoltării cooperării între regiunile est-europene, în vederea reducerii decalajelor dintre noi și vest-europeni. Împărțim valori și ambiții comune, în scopul dezvoltării comunităților pe care le reprezentăm", a declarat Ion Samoilă, vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, potrivit mesajului postat de Consiliul Județean Călărași pe pagina oficială de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.