Călăraşi / Ordinul de începere a lucrărilor din proiectul “Amenajare peisagistică Bd. Nicolae Titulescu” ar putea fi emis pe 15 martie

Călăraşi / Ordinul de începere a lucrărilor din proiectul “Amenajare peisagistică Bd. Nicolae Titulescu” ar putea fi emis pe 15 martie

Astăzi dimineaţă s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Primăriei Călăraşi şedință tehnică legată de începerea lucrărilor din proiectul “Amenajare peisagistică Bd. Nicolae Titulescu”

“Au participat colegi din PMC, reprezentanți ai proiectantului, constructorului, dirigintelui de șantier și ai furnizorilor de utilități și de telecomunicații. Ordinul de începere a lucrărilor se preconizează a fi emis în jurul datei de 15 Martie.

Apelăm la înțelegerea locuitorilor din zonă și ne cerem scuze pentru inconvenientele ce vor fi create, însă asemenea lucrări de infrastructură sunt menite să aducă un plus de confort, atât pentru locuitorii zonei, dar și călărășenilor care tranzitează această arteră de circulație.

Valoarea de contract este de 6.230.128,19 lei fără TVA, iar termenul de execuție este de 24 de luni.

Lucrările constau în modernizarea și amenajarea Bulevardului Nicolae Titulescu, între străzile Cornișei și Locomotivei (pe o lungime de 826,50 m. l.), însemnând carosabil, parcări, trotuare, zone verzi, intersecțiile cu străzile laterale, scurgerea apelor, relocarea instalației de iluminat, montare de mobilier stradal.” se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Călăraşi.