Liga 4 | Venus, punctaj maxim și după etapa 3. Meci întrerupt la Răzvani!

Liga 4 | Venus, punctaj maxim și după etapa 3. Meci întrerupt la Răzvani!

Sâmbătă au avut loc meciurile din cadrul rundei a 3-a a campionatului județean de fotbal.

În Seria A, Venus a mers ceas la Dragalina, câștigând cu 7-0 în fața gazdelor de la Unirea. Cu 9 puncte și golaveraj impecabil, 17-0, Venus e pe primul loc iar sâmbăta viitoare are din nou o misiune facilă.

Dunărea Grădiștea a remizat la 2 la Roseți și cu 7 puncte e pe 2 grație golaverajului mai bun față de Dunărea Ciocănești care s-a impus clar la Găldău cu 4-0.

Meci înterupt în minutul 65 la Răzvani acolo unde a fost programat meciul dintre Victoria Lehliu și Spicul Vîlcelele. Oaspeții au părăsit terenul după ce au fost luați la rost de lehlienii de pe margine. Cazul urmează să fie judecat de comisia de resort din cadrul AJF Călărași.

Zarea Cuza Vodă n-a avut emoții la Ștefan cel Mare, 7-1 cu Conpet, obținând a doua victorie stagională și tot în deplasare.

Runda a 4-a este programată sâmbăta viitoare.

Etapa 3 | Rezultate

Victoria Lehliu – Spicul Vîlcelele (meci întrerupt în min. 65)

AS Gâldău – Dunărea Ciocănești 0-4

Unirea Dragalina – Venus Independența 0-7

Conpet Ștefan cel Mare – Zarea Cuza Vodă 1-7

ACS Roseți – Dunărea Grădiștea 2-2

Clasament: 1. Venus – 9p (17-0), 2. Dunărea Grădiștea – 7p (13-4), 3. Dunărea Ciocănești – 7p (10-4), 4. Zarea Cuza Vodă – 6p (10-2), 5. ACS Roseți – 4p (11-5). 6. Spicul Vîlcelele – 4p (5-4)

Etapa 4 | Sâmbătă, 23 septembrie, ora 17.00

Spicul Vîlcelele – Dunărea Grădiștea

Zarea Cuza Vodă – ACS Roseți

Venus Independența – Conpet Ștefan cel Mare

Dunărea Ciocănești – Unirea Dragalina

Victoria Lehliu – AS Gâldău

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.