Liga 4 | Ileana și Oltenița, în top cu punctaj maxim. Remiză la Fundeni!

Liga 4 | Ileana și Oltenița, în top cu punctaj maxim. Remiză la Fundeni!

Viitorul Ileana a trecut fără probleme și de Unirea pe care a învins-o la ea acasă cu scor de neprezentare. Viitorul e pe primul loc cu 9 puncte și golaveraj fără cusur, 17-0, fiind secondată de CSM Oltenița, învingătoare la Crivăț cu 4-2. Oltenițenii sunt la fel de hărnicuți strângând 9 puncte din tot atâtea posibile.

Remiză la 1 la Fundeni între Glori, nou-promovată, și Victoria Chirnogi. Victorie pentru oaspeți și pentru Viitorul Sărulești, 6-2, la Mitreni, în fața unei echipe care nici în acest sezon nu știe ce se întâmplă cu ea.

Egal și la Radovanu între Steaua și Viitorul Căscioarele, scor 2-2.

Runda viitoare, a 4-a din program, se va desfășura sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17.00

Etapa 3 | Rezultate

Gloria Fundeni – Victoria Chirnogi 1-1

Colinele Argeșului Mitreni – Viitorul Sărulești 2-6

Unirea Mânăstirea – Viitorul Ileana 0-3

Steaua Radovanu – Viitorul Căscioarele 2-2

Partizan Crivăț – CSM Oltenița 2-4

Clasament: 1. Viitorul Ileana – 9p (17-0), 2. CSM Oltenița – 9p (11-2), 3. Victoria Chirnogi – 5p (5-4), 4. Viitorul Sărulești – 4p (9-4), 5. Viitorul Căscioarele – 4p (10-6), 5. Steaua Radovanu – 4p (8-8).

Etapa 4 | Sâmbătă, 23 septembrie, ora 17.00

Victoria Chirnogi – CSM Oltenița

Viitorul Căscioarele – Partizan Crivăț

Viitorul Ileana – Steaua Radovanu

Viitorul Sărulești – Unirea Mânăstirea

Gloria Fundeni – Colinele Argeșului Mitreni

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.