Liga 4 | Spicul Vâlcelele dă startul amicalelor

Liga 4 | Spicul Vâlcelele dă startul amicalelor

Cea mai bună echipă din Seria A a campionatului judeţean de fotbal, Spicul Vâlcelele (31 de puncte din 33 posibile!) dă startul pregătirii de iarnă.

Duminică, 15 ianuarie, echipa antrenată de Cosmin Onofrei şi Victor Petre va disputa primul amical al acestei pauze competiţionale urmând a-şi măsura forţele cu Partizan Crivăţ, locul 7 în topul Seriei B (8 puncte din 30 posibilie). Partida va avea loc pe terenul sintetic din Popeşti Leordeni.

Pentru acest prim test, Spicul va miza şi pe ultimele noutăţi: Sorin Ispir, Ionuţ Coba şi Marcel Minea.

Potrivit site-ului clubului, www.spiculvalcelele.ro, „staff- ul tehnic va avea în probe 6 fotbalişti. Dintre cei 6, doi sunt portari, unul de la Academia Rapid Bucureşti, celălalt de la o echipă de Liga a 2-a.”

Spicul a încheiat anul 2022 pe primul loc în Seria A, totalizând în cele 11 partide disputate nu mai puţin de 10 victorii şi o remiză (golaveraj excelent 58-10).

Spicul Vâlcelele | Adversari în mini – retur

Et. 13 Spicul – ACS Roseţi

Et. 14 Spicul stă.

Et. 15 Dunărea Grădiştea – Spicul

Et. 16 Spicul – Conpet Ştefan cel Mare

Et. 17 Dunărea Ciocăneşti – Spicul

Et. 18 Spicul – Unirea Dragalina

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.