Liga 4 | Cinci jocuri de verificare pentru Spicul Vâlcelele

Liga 4 | Cinci jocuri de verificare pentru Spicul Vâlcelele

Liderul Seriei A a ligii judeţene de fotbal, Spicul Vâlcelele va disputa în această pauză competiţională nu mai puţin de 5 jocuri de verificare printre adversare numărându-se şi două echipe din liga 3, Dunărea Călăraşi şi Agricola Borcea.

Echipa antrenată de Marius Păun va deschide seria testelor duminică, 15 ianuarie la Popeşti Leordeni, acolo unde îşi va măsura forţele cu Partizan Crivăţ, formaţie ce activează în Seria B a campionatului judeţean.

Pe 4 februarie, pe sinteticul din incinta Prefab Arena, Spicul se va duela cu Dunărea Călăraşi, locul 6 în topul S3 a L3. O săptămână mai târziu, Spicul va juca acasă cu Agricola Borcea, locul 9 în clasamentul S3 a ligii a 3-a.

Pe 18 februarie, Spicul va întâlni tot pe teren propriu pe liderul ligii a 4+a Ialomiţa, Bărăganul Ciulniţa. În fine, pe 25 februarie, de data asta în deplasare, Spicul va da piept cu Abatorul Slobozia, locul 5 în topul L4 Ialomiţa.

Spicul Vâlcelele | Jocuri de verificare

15.01. Spicul Vâlcelele – Partizan Crivăţ (terenul sintetic din Popeşti Leordeni)

04.02. Dunărea Călăraşi – Spicul Vâlcelele (terenul sintetic din incinta Prefab Arena)

11.02. Spicul Vâlcelele – Agricola Borcea

18.02. Spicul Vâlcelele – Bărăganul Ciulniţa

25.02. Abatorul Slobozia – Spicul Vâlcelele

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.