Baraj L3 / CSM Olteniţa, în grupă cu Viitorul Domneşti şi CSO Plopeni. Prima confruntare, pe 1 august!

Baraj L3 / CSM Olteniţa, în grupă cu Viitorul Domneşti şi CSO Plopeni. Prima confruntare, pe 1 august!

Primele jocuri din cadrul barajului de promovare în liga a 3-a vor avea loc sâmbătă, 1 august de la ora 17.30 de minute. Reprezentanta judeţului Călăraşi, CSM Olteniţa a fost repartizată în Grupa a Regiunii 6 Sud alături de Viitorul Domneşti, reprezentanta Ilfovului şi CSO Plopeni, reprezentanta judeţului Prahova.

Olteniţenii vor disputa primul joc chiar pe 1 august, urmând a-şi măsura forţele cu Viitorul Domneşti. Al doilea joc e programat pe 5 august, de la ora 17.30 de minute, Olteniţa întâlnind pe CSO Plopeni. Ultima partidă e programată pe 9 august, tot de la ora 17.30 de minute, Viitorul Domneşti vs. CSO Plopeni. Câştigătoarea mini – grupei va promova în liga a 3-a

Regiunea 6 Sud / Grupa A

1 august, ora 17.30 CSM Olteniţa – Viitorul Domneşti

5 august, ora 17.30 CSO Plopeni – CSM Olteniţa

9 august, ora 17.30 Viitorul Domneşti – CSO Plopeni

În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii:

  1. rezultatele directe
  2. golaverajul în jocurile directe
  3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe
  4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)
  5. golaverajul general din mini-grupă
  6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă
  7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte

În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.