Fotbal / Mostiştea Ulmu, 3 partide de verficare în stagiul de la Tărlungeni

Fotbal / Mostiştea Ulmu, 3 partide de verficare în stagiul de la Tărlungeni

Mostiştea Ulmu a revenit de din cantonamentul de la Tărlungeni, unde s-a pregătit timp de 14 zile, disputând şi 3 partide verificare. Echipa antrenată de Mihai Ionescu a bifat două victorii, 3-1 cu Colţea Braşov (candidată la promovare în L3, golurile fiind semnate de Nicuşor Romanescu (2) şi Alex. Mihai) şi 1-0 cu Astra II (L3, golul fiind înscris de George Dinu) şi o înfrângere, 1-3 cu FK Csikszereda (L2, gol marcat de Alex. Mihai).

Echipa noastră s-a întors cu bine din cantonamentul de la Târlungeni, cu protocolul de izolare efectuat (14 zile) și cu 4 teste COVID cu rezultate 100% bune pentru întregul lot de jucători și pentru staff. Până acum, s-au jucat 3 meciuri de verificare : 1-3 cu Csikszereda Miercurea Ciuc (liga 2) - gol Alex. MIHAI (Hamude), 3-1 cu Colțea Brașov (candidată la promovare în liga 3) - 2 goluri Nicușor ROMANESCU (Terente) și Alex. MIHAI (Hamude), 1-0 cu Astra Giurgiu 2 (liga 3) - gol George DINU.”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

Patronul, Vasile Târşolea a dat asigurări că partida tur cu Unirea Slobozia, din cadrul barajului de promovare în L2, se va desfăşura la Călăraşi, pe arena Ion Comşa. "Așteptăm cu încredere meciul tur de baraj pentru LIGA 2, de miercuri 5 august, pe stadionul Dunărea din Călărași", a declarat Târşolea.