Futsal / M. Şotârcă: Vrem neapărat să câştigăm acest meci!

Futsal / M. Şotârcă: Vrem neapărat să câştigăm acest meci!

Futsal Club Dunăreea Călăraşi va disputa joi a doua finală din acest sezon. După cea din Cupa României, trofeu câştigat în premieră, Dunărea vizează victoria şi în finala pentru locurile 3-4 cu Autobergamo Deva, meci programat la Călăraşi în Sala Polivalentă Ion C. Neagu, joi, 9 mai de la ora 17.30 de minute. Antrenorul – jucător, Marian Şotârcă, e încrezător, promiţând spectacol dar şi o victorie care să ne aducă medaliile de bronz şi implicit o clasare pe locul 3 în topul din România.

 

Marian, ce ne spui despre meciul de joi, de la Călăraşi?

Un meci pe care vrem neapărat să-l câştigăm, să încheiem sezonul pe locul 3 şi să intrăm în posesia medaliilor de bronz. Va fi ultimul joc din acest an. Îl vom disputa acasă şi suntem datori să-l câştigăm.

Avem un avantaj moral faţă de ei, bunăoară i-am învins recent, tot la Călăraşi, în semifinalele Cupei. Contează?

La prima vedere, da. Însă nu cred că ne crează un avantaj major. Să nu uităm totuşi că e o finală, un singur meci şi trebuie să fim atenţi şi concentraţi.

Ce spun băieţii?

Ei sunt foarte motivaţi, sunt siguri că vor câştiga.

Toată lumea e aptă?

Nu. Avem mari probleme. Rodrigo are în continuare dureri la genunchi, la fel şi Moldo. De două zile, Igor are dureri la spate, nu se antrenează. Rotaru are şi el probleme cu glezna.

Cred că acest meci are şi pentru tine o semnificaţie aparte. Ai câştigat Cupa şi probabil căţi doreşti în noua ta meserie de antrenor să obţii şi medalia de bronz. Ceea ce echivalează cu o clasare pe locul 3 în România.

Îmi doresc foarte mult, într-adevăr, să iau medalia de bronz şi uşor – uşor de acum încolo sper ca medaliile să-şi schimbe culoarea.

Ce aşteptări ai de la public?

M-aştept să vină în număr mare. Măcar jumătate din sală să fie ocupată. Cu cât vom avea mai mulţi susţinători, cu atât va fi mai bine. În schimb, noi le vom oferi un spectacol, o victorie frumoasă. La sfârşit când vom primi medaliile să ne bucurăm împreună. Îi aştept aşadar pe toţi la sală.

Deva mi se pare puţin „rănită”. Probabil că la începutul sezonului avea planuri mari: câştigarea campionatului, a Cupei României. Până la urmă nu va disputa decât finala pentru locurile 3-4. Crezi că vom putea „exploata” starea lor de spirit?

Da. Cred că e un moment bun pentru noi să-i batem încă o dată. Ştiu că au ceva probleme cauzate de faptul că au ratat obiectivele propuse. În consecinţă, noi va trebui să profităm de acest moment mai puţin plăcut pentru ei. Nu-mi doresc să trec peste astfel de momente dar se pot întâmpla în viaţa oricărei echipe. Ne dorim mult victoria, de aceea am vrut să jucăm acasă.

Ultimul antrenament?

Astăzi de la ora 17.00. E ultimul antrenament şi din acest sezon. După care meciul şi vacanţa

Mulţumesc şi mult succes!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.