Sportivii Călăraşiului, invitaţi să urmărească Finala Mică a play – off-ului ligii I la futsal

Sportivii Călăraşiului, invitaţi să urmărească Finala Mică a play – off-ului ligii I la futsal

Futsal Club Dunărea Călăraşi va disputa joi finala pentru locurile 3-4 ale play-off-ului ligii I la futsal luptând pentru obţinerea medaliilor de bronz cu Autobergamo Deva. Conducerea Dunării lansează o invitaţie tuturor sportivilor şi antrenorilor care activează în cadrul cluburilor călărăşene să fie prezenţi mâine în Sala Polivalentă Ion C. Neagu pentru a fi alături de Şoty&Co, în “bătălia” pentru clasarea pe locul 3 la finele acestui sezon care va rămâne în analele sportului călărăşean. „Lumea sportului a dovedit de fiecare dată solidaritate. Joi, băieţii de la futsal vor lupta în primul rând pentru Călăraşi. Am rămas plăcut impresionat când am citit pe internet mesajele de felicitare primite de Şotârcă&Co, imediat după câştigarea trofeului Cupei României. Sper ca toţi sportivii Călăraşiului alături de antrenorii lor, indiferent că vorbim de cei de la fotbal, handbal, box sau canotaj, să fie prezenţi mâine în tribunele Sălii Ion C. Neagu, iar la final să ne bucurăm împreună de un nou succes al sportului călărăşean.” a declarat pentru www.arenamedia.ro, Viorel Ivanciu, omul de numele căruia se leagă promovarea şi ascensiunea Dunărea în lumea „bună” a futsalului românesc.

Partida Futsal Club Dunărea – Autobergamo Deva se va desfăşura joi, 9 mai, începând cu ora 17.30 de minute. Finala se va disputa într-o singură manşă!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.