Clubul Sportiv Școlar Călărași înființează secție de handbal fete

Clubul Sportiv Școlar Călărași înființează secție de handbal fete

Clubul Sportiv Școlar Călărași, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Călărași și aprobarea Ministerului Educației a suplimentat numărul de posturi didactice în vederea înființării unor grupe noi de handbal fete, începând cu luna ianuarie 2023.

În acest sens, Clubul Sportiv Școlar Călărași (CSS) va demara o acțiune de selecție pentru fete între 10 și 13 ani (2009-2012) în vederea constituirii a 3 grupe pentru handbal feminin.

Cei interesați pentru selectie și înscriere ne pot contacta din data de 09 ianuarie 2023 le sediul clubului (bd. Republicii, nr. 39), la telefon 0242314797 sau pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Miercuri, 21 decembrie 2022 Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Clubul Sportiv Școlar organizează o conferință de presă la Sala Polivalentă Călărași, începând cu ora 15.00, pentru a anunța oficial deschiderea secției de handbal fete.

Clubul Sportiv Școlar Călărași este singura unitate de învățământ cu profil sportiv suplimentar din județul Călărași, având 8 secții sportive (atletism, baseball, canotaj, kaiac-canoe, handbal, înot, lupte și volei) și 400 de sportivi înscriși. Detalii gasiți și pe site-ul clubului www.csscalarasi.ro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.