Invitație la spectacol: Elite Basketball CUP 2023 – Călărași, 4 martie

Invitație la spectacol: Elite Basketball CUP 2023 – Călărași, 4 martie

ACS Elite Basketball Group va organiza sâmbătă, 4 martie, la Călărași, cea de-a III-a ediție a Elite Basketball CUP, competiție rezervată copiilor dar și seniorilor care se vor duela în cadrul unui meci demonstrativ.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Călărași, se va desfășura în Sala Polivalentă, începând cu ora 10.00. Vor avea loc nu mai puțin de 6 meciuri pe diferite categorii de vârstă.

ACS Elite Basketball Group are misiunea de a promova jocul de baschet, de aducere a oamenilor laolaltă. Baschetul și Elite Basketball Group sunt unite prin aceleași valori comune: Pasiune, Responsabilitate, Diversitate, Leadership și Inovație, valori care vor sta și la baza Elite Basketball CUP, competiție ajunsă la a 3-a ediție.

programmeciuri

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.