M. Dulce: Rezultatele obţinute de aceşti tineri inimoşi, de-a lungul timpului, ne obligă să ne unim energiile

M. Dulce: Rezultatele obţinute de aceşti tineri inimoşi, de-a lungul timpului, ne obligă să ne unim energiile

Primarul Marius Dulce i-a felicitat marţi pe componenţii echipei de baseball CSS Călăraşi care au devenit la finele săptămânii trecute campioni naţionali şcolari în urma competiţiei desfăşurate la Călăraşi şi Independenţa, înmânându-le, în cadrul unei ceremonii restrânse, câte o diplomă şi o plachetă pentru rezultatele impecabile obţinute.

„Am avut astăzi deosebita bucurie de a dialoga cu o parte din stafful şi componenţii echipei de baseball CSS Călăraşi care s-au clasat pe primul loc în cadrul Campionatului Naţional Şcolar (16-18 ani), competiţie desfăşurată la finele săptămânii trecute în municipiul nostru şi în localitatea Independenţa. I-am felicitat pentru rezultatele remarcabile obţinute (4 victorii din tot atâtea meciuri disputate), înmânându-le câte o diplomă şi o plachetă pentru performanţele obţinute precum şi pentru promovarea cu succes a acestei discipline sportive în ţară şi în lume.”, a declarat pe pagina personală de Facebook Marius Dulce care a mai adăugat că autorităţile locale trebuie să identifice rersele necesare construirii unui teren de baseball la Călăraşi având în vedere rezultatele excepţionale obţinute de sportivi, de-a lungul timpului, atât în competiţiile naţionale cât şi internaţionale.

„Sper ca într-o bună zi să demarăm şi construcţia unui teren de baseball, aici, la Călăraşi, un obiectiv mai vechi la care visează toţi cei care îndrăgesc acest sport. Nu e ceva imposibil de realizat. Rezultatele obţinute de aceşti tineri inimoşi de-a lungul timpului ne obligă să ne unim energiile în acest sens. Felicitări sportivilor, felicitări antrenorilor, prof. Balan Ion şi prof. Șerban Iulian, felicitări dl. prof. Marius Tătaru, directorul CSS Călăraşi, pentru eforturile depuse. Mult succes în viitoarele competiţii interne şi internaţionale!”, a conchis edilul municipiului reşedinţă de judeţ.

Pe Terenul 2 din incinta Complexului Sportiv Dunărea din municipiul Călărași, respectiv stadionul Venus din comuna Independența s-au desfășurat sâmbătă şi duminică partidele din cadrul Campionatului Național Școlar (16-18 ani) de Baseball. La start s-au aliniat CSS 6 București, CSS Botoșani, CSS-LPS Roman, CSS Tg. Neamț și, desigur, CSS Călărași care s-a clasat finalmente pe primul loc cu 4 victorii (nicio înfrângere!).

„Cel mai tehnic jucător” al turneului a fost desemnat Răzvan Ivan (CSS Călărași), tot el obținând și titlul de „Cel mai bun Batter”. Gabriel Ionescu (CSS Călărași) a fost desemnat “Cel mai bun Alergător”.

Rezultate înregistrate:

CSS-LPS Roman - CSS Tg. Neamț 16 - 5

CSS Tg. Neamț - CSS Botoșani 11 - 13

CSS Călărași - CSS-LPS Roman 17 - 0

CSS 6 București - CSS Tg. Neamț 17 - 1

CSS Botoșani - CSS Călărași 5 - 13

CSS Călărași - CSS 6 București 17 - 2

CSS-LPS Roman - CSS Botoșani 7 - 11

CSS 6 București - CSS LPS Roman 17 - 2

CSS Tg Neamt - CSS Călărași 7 - 10

CSS Botoșani - CSS 6 București 10 - 14

În urma rezultatelor, clasamentul arată astfel:

  1. CSS Călărași (4 victorii - 0 înfrângeri)
  2. CSS 6 București (3 victorii - 1 înfrângere)
  3. CSS Botoșani (2 victorii - 2 înfrângeri)
  4. CSS LPS Roman (1 victorie - 3 înfrângeri)
  5. CSS Tg. Neamț (0 victorii - 4 înfrângeri)

Premii individuale:

Cel mai tehnic jucător: Răzvan Ivan (CSS Călărași)

Cel mai bun Batter: Răzvan Ivan (CSS Călărași)

Cel mai bun Pitcher: George Adumitrachioaie(CSS 6 București)

Cel mai bun Outfielder: Alex Anghelachi (CSS Botoșani)

Cel mai bun Infielder: Richard Tancau (CSS LPS Roman)

Cel mai bun Alergător: Gabriel Ionescu (CSS Călărași)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.