Baseball: 4 medalii de aur în sezonul 2017 pentru CSS Călărași

baseballJ1 2017Echipa de juniori I a CSS Călărași, pregătită de prof. Bălan Ion, a câștigat medalia de aur și titlul de campioană națională în 2017.

A treia săptămână la rând echipele de baseball ale Clubului Sportiv Școlar Călărași triumfă în campionatul național. După titlurile naționale obținute de juniorii III și juniorii II, a venit și rândul juniorilor I să devină campionii României.

Dublând performanța din luna mai când au câștigat o medalie de aur la finala Campionatului Național Școlar, echipa de juniori I a CSS Călărași a produs surpriza în acest final de săptămână. La Târgu Neamț, în ultimul turneu al campionatului, sportivii călărășeni au concurat cu îndârjire urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Deși au lipsit din echipă câțiva jucători de bază din cauza unor probleme de sănătate echipa noastră a reușit să fie concentrată și să dea totul până la finalul competiției...

Campionii juniori I în 2017 de la CSS Călărași sunt: Olteanu Daniel, Ismail Ștefan, Adem Mihai, Tămâianu Cristi, Lupu Sabin, Caraman Ionuț, Asanageanu Ionuț, Ion Lucian, Simion Ciprian, Eremia Ștefăniță, Oprea Lucian, Croitoru Alin, Radu Andrei, Culea Ionuț și Deacă George

"În acest an echipele noastre de baseball au câștigat tot ce se putea câștiga: 4 medalii de aur și titluri de campioni naționali la toate categoriile de vărstă. Plus o participare, destul de onorabilă, la Campionatul Mondial intercluburi "Little League" a juniorilor III. Mulțumim și Primariei Călărași pentru sprijin, dar așteptăm cu nerăbdare rezolvarea problemei terenului de antrenament și competiții promis de autoritățile locale! Credem că acești copii minunați au dovedit din plin că merită acest lucru! Mai ales că din această toamnă locația improvizată pe care se antrenează acum campionii noștri se va dezafecta pentru construirea bazinului de înot..." (director CSS Călărași, prof. Marius Tătaru)

Felicitări tuturor echipelor de baseball ale CSS Călărași!

Felicitări dlui prof. Bălan Ion

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.