Baseball / CSS Călăraşi a câştigat Cupa României la Juniori II

Baseball Cupa Rom 1În perioada 29. 09 – 01.10. 2017, a avut loc la Tg. Neamţ, Turneul Final al Cupei României de baseball juniori II (13 – 15 ani). La acest turneu final au participat 4 echipe şi anume: CSS Călăraşi; CSS – LPS Roman; CSS 6 Bucureşti; CSS Tg. Neamţ

Rezultatele au fost următoarele:

CSS Călăraşi – CSS Tg. Neamţ       23 – 4

CSS 6 Bucureşti – CSS Călăraşi       5 – 23

CSS Călăraşi – CSS LPS Roman    11 – 6

După desfăşurarea turneului clasamentul arată astfel:

1. CSS Călăraşi

2. CSS  LPS Roman

3. CSS 6 Bucureşti

4. CSS Tg. Neamţ

Din echipa noastră au facut parte următorii sportivi: Oprea Lucian, Culea Ionuţ, Olteanu Mihăiţă, Iordache Marius, Stanciu Andrei, Deacă Cristian, Stancu Ionuţ, Ivan Răzvan, Radu Andrei, Oprişan Vladimir, Ionescu Gabriel, Ion Robert, Druncea Andrei şi Constantin Valentin.

Sportivul Oprea Lucian, la fel ca în campionat, a obtinut titlul de MVP –ul competiţiei dar şi titlul de «Cel Mai Bun Pitcher », iar sportivul Iordache Marius a obţinut diploma de «Cel Mai Bun Outfielder». Sportivul Ivan Răzvan a caştigat titlul de «Cel Mai Bun Catcher».

« Anul acesta echipele de baseball ale CSS Călăraşi au câştigat tot ce era de câştigat la nivel de juniori, exceptând categoria U 11, unde finala se va desfăşura la Călăraşi în data de 23 noiembrie. Avem nevoie de terenul de baseball pentru a ne dezvolta şi pentru a încerca să scoatem capul în lume aducând la Călăraşi competiţii europene şi mondiale.» a declarat antrenorul Ion Bălan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.