Călărășeanul, Ionuț Pavel, în lotul României pentru CE de box pentru juniori!

Călărășeanul, Ionuț Pavel, în lotul României pentru CE de box pentru juniori!

Doi călărășeni se vor afla la startul Campionatului European de Box pentru juniori (băieți și fete cu vârsta sub 16 ani), competiție ce se va desfășura în Capitala Bulgariei, Sofia, în perioada 23 noiembrie – 3 decembrie. Este vorba de pugilistul, Ionuț Pavel (cat. 46 kg), pentru a 3-a oară consecutiv în acest an campion national și de antrenorul său de la CSM, Valentin Anghel, cooptat în stafful tehnic, condus de fostul campion mondial și european, medaliat la JO, Dorel Simion.

“Pavel Ionuț, sportivul CSM Călărași, va participa în perioada 23.11-03.12.2020 la Campionatul European pentru juniori care va avea loc în Bulgaria, la Sofia.

Sportivul antrenat de Valentin si Georgian Anghel, a reușit în 2020 (chiar dacă a fost un an foarte dificil în ceea ce privește participarea la antrenamente și competiții din cauza pandemiei) să câștige pentru al treilea an consecutiv titlu de campion național și să facă parte din lotul național care reprezintă România la acest Campionat European.

Alături de Ionuț, din delegația României prezentă la acest Campionat European, va face parte și Anghel Valentin, antrenorul de la club al sportivului călărășean, care face echipă în colectivul tehnic al lotului național cu Dorel Simion (antrenor principal, campion mondial, campion european și medaliat la Jocurile Olimpice) și cu Gheorghe Ionuț (ultimul medaliat olimpic al României).

Chiar dacă se află în primul an de juniorat, credem în Ionuț și știm că reprezintă cu mândrie România și orașul Călărași la această competiție!” este mesajul postat pe un site socializare.