BOX / Loredana Marin (CSM Călărași), campioană europeană de tineret!

BOX / Loredana Marin (CSM Călărași), campioană europeană de tineret!

Minunea s-a întâmplat! Pugilista călărășeană, Loredana Marin (CSM) a devenit astăzi campioană europeană de tineret. În finala cat. 60 kg, Loredana s-a impus în fața rusoaicei, Vladlena Bezlapova. Antrenată la Călărași de inimosul prof. Constantin Bebeșelea, Loredana Marin a trecut în sferturi de bulgăroaica, Anna Maria Dyalova (scor 5-0) iar în semifinale de Cristina Chiper (Moldova), scor 3-0.

Loredana Marin este multiplă campioană a României iar în urmă cu un an a ocupat locul 5 la Campionatul European de Juniori.

“După un parcurs în care și-a depășit categoric adversarele întâlnite, tânăra și frumoasa noastră sportivă s-a calificat în finala concursului, unde urma să o întâlnească pe Vladlena BEZLAPOVA, campioana Rusiei, țara cu cel mai puternic box amator din lume.

Loredana, care și-a dorit enorm câștigarea titlului european, fără să fie timorată de numele țării din care provenea adversara sa, a atacat din prima secundă a meciului, dominându-și copios valoroasa adversară din finala continentală, adversară care nu mai găsea colțul ringului să se ascundă de ploaia de lovituri ce s-a abătut, ca o furtună, asupra ei. În ultima repriză, meciul a fost oprit de arbitrul de ring, și rusoaica a fost numărată, astfel victoria nemaiputând fi pusă la îndoială.

Felicitări Loredana, felicitări Costică Bebeșelea! Suntem mândri de voi. Ați făcut cinste țării noastre, imnul României răsunând cu putere, încă o dată, într-un nou colț de lume. Iată că se pot face lucruri minunate și în România!” a fost mesajul transmis pe Facebook de directorul CSM Călărași, Dumitru Chirilă.

Ediția din acest an a Campionatului European pentru tineret s-a desfășurat în orașul Budva (Muntenegru / 11-23 noiembrie) și a adunat la start 175 de pugliști (băieți și fete) din 22 de țări. Competiția s-a disputant cu respectarea strictă a unui regulament medical aprobat de Confederația europeană a boxului.

loredana3

loredana2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.