CSM: Canotorul călărăşean, Nicuşor Costea, are nevoie de ajutorul nostru!

CSM: Canotorul călărăşean, Nicuşor Costea, are nevoie de ajutorul nostru!

Canotorul Nicuşor Dolar Costea, legitimat la CSM Călăraşi are nevoie de sprijinul nostru. A fost diagnosticat cu ”Sindrom de entrapement popliteal bilateral prin hipertrofia capetelor mediale ale muschilor gastrocnemieni I, Stenoze ocluzive etajate de artere poplitee bilateral”, fără intervenţii chirurgicale riscând să rămână invalid.

“COSTEA NICUŞOR DOLAR, în vârstă de26 de ani, multiplu campion naţional la canotaj, diagnosticat cu ”Sindrom de entrapement popliteal bilateral prin hipertrofia capetelor mediale ale muşchilor gastrocnemieni I, Stenoze ocluzive etajate de artere poplitee bilateral”, fără intervenţii chirurgicale riscă să rămână invalid. Pentru a împiedica acest regretebil deznodământ, COSTEA NICUŞOR DOLAR necesită mai multe intervenţii chirurgicale, pe care le poate efectua doar în Turcia, iar costul acestor intervenţii necesită suma de 16.000 de euro. Vă rugăm să-l sprijiniţi.” este Apelul umanitrar postat pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal Călăraşi.

costeadolar1

costeadolar2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.