CSM Călăraşi | Multiplul campion european, Alexandru Chioseaua, calificat la J.O. de la TOKYO!

CSM Călăraşi | Multiplul campion european, Alexandru Chioseaua, calificat la J.O. de la TOKYO!

Multiplul campion european Alexandru CHIOSEAUA – CSM Călărași, în urma unei pregătiri intense și a unei curse epuizante la Regata Mondială de Canotaj care a avut loc la Lucerna, ELVEȚIA, în perioada 15 – 17 mai 2021, a obținut, în proba de M8+, o spectaculoasă și binemeritata calificare la Jocurile Olimpice de la TOKYO, din acest an., a notat ieri pe contul personal de FB, directorul CSM Călăraşi, prof. Dumitru Chirilă care a continuat „Prin această realizare, împreună cu prietenii și colegii săi de ambarcațiune, Alex a mai realizat încă un important pas spre obținerea măreției și atingerea visului oricărui mare campion, respectiv clasarea pe podiumul Jocurilor Olimpice.

În perioada rămasă până la Tokyo, nu avem voie să uitam că, marii campioni nu își refuză nimic pentru a câștiga, în pregătire sau la competiție!

Fără să ne lasăm blocați de satisfacția calificării și de obsesia mizei, e bine să ne reamintim că, a visa este un lucru; a trăi visul, a-l transpune în practica este un altul..

Sportul de mare performanță reprezintă o școală a luptei, în care învațăm continuu să învingem, să ne învingem slăbiciunile, să ne descoperim forța, să ne afirmăm puterea, să descoperim permanent CAMPIONUL din noi.

Toate eforturile sportivului nostru Alexandru Chioseaua, ale colegilor de barcă și de lot național și antrenorilor lor devotați, încep să aibă sens!

chiseaua1

Felicitări călduroase Alexandru! Felicitări întregului echipaj, felicitări ROMÂNIA, felicitări MTS, felicitări FR Canotaj, felicitări CSM Călărași și antrenorilor, nu în ultimul rând!

Sunteți mândria noastră, a tuturor și meritați toate aplauzele.

Spor la treabă, dragi sportivi, respingeți slăbiciunile omenești și acceptați disciplina și concentrarea pregătirii ca pe un mod de viață, pentru că disciplina asumată este insăși viață voastră, este cheia reușitei și succesului la competiția finală!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.