Opt călărăşeni, desemnaţi „Cetăţeni de onoare” ai municipiului Călăraşi

Opt călărăşeni, desemnaţi „Cetăţeni de onoare” ai municipiului Călăraşi

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare desfăşurate joi, 22 septembrie, au figurat nu mai puţin de 8 proiecte de hotărâre privind conferirea titlului de „Cetăţean de onoare” al municipiului Călăraşi.

În urma votului secret exprimat de aleşii locali prezenţi la lucrările şedinţei, vor primi această înaltă distincţieîn cadrul unei ceremonii ce va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, următorii:

Lucica Aura Farkaş, medic primar anestezie şi terapie intensivă;

Ionel Ionescu, medic specialist chirurgie plastică;

Anghel Georghicean, inginer silvic;

Iulian Valentin Bobeică, profesor;

Ion Gheorghe, inginer;

Victor Verinceanu (post mortem), medic primar medicină generală;

Ion Manole (post mortem), inginer;

Spiridon Dumitrescu, medic primar pneumolog.

Manifestările prilejuite de Zilele Municipiului Călăraşi – 427 de ani de atestare documentară a localităţii, respectiv 170 de ani de la declararea Călăraşiului ca oraş liber, se vor desfăşura în perioada 24-25 septembrie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.